Biografie

Hulst Productions is opgericht door Jasper Hulst,  geboren in Doetinchem op 25-10-1994, en groeide op in het nabijgelegen dorp Silvolde. In zijn schooltijd ontwikkelde Jasper al snel een passie voor licht en geluid. Hij begon als freelancer in de evenementenwereld en werkte met verschillende bedrijven en bands om zijn vaardigheden en kennis te verbreden. Door de jaren heen heeft Jasper een uitgebreide ervaring opgebouwd in het werken met licht en geluid op allerlei soorten evenementen.

In 2022 besloot Jasper om de volgende stap te zetten en zijn eigen bedrijf op te richten. Zo ontstond Hulst Productions, een verhuurbedrijf gespecialiseerd in licht- en geluidsapparatuur voor evenementen van verschillende groottes. Met zijn jarenlange ervaring en passie voor het vak, weet Jasper als geen ander hoe belangrijk de juiste apparatuur is voor een geslaagd evenement.

Jasper is altijd op zoek naar nieuwe technologieën en ontwikkelingen in de AV brache om ervoor te zorgen dat Hulst Productions de beste service kan bieden aan zijn klanten. Hij staat bekend om zijn persoonlijke benadering en zijn vermogen om met klanten samen te werken om ervoor te zorgen dat elk evenement voldoet aan hun specifieke behoeften en verwachtingen.

Met Hulst Productions is Jasper vastbesloten om zijn klanten de beste service te bieden en hen te helpen hun evenement tot een succes te maken.