Verhuur

Bij Hulst Productions bieden wij verhuur van uitstekende kwaliteit licht, geluid en video-apparatuur. Of het nu gaat om een enkele lamp of microfoon, of een complete technische oplossing voor een groots evenement, wij hebben het allemaal!

Met onze uitgebreide selectie van toonaangevende merken, waaronder Shure, TW Audio, Midas, CLF, Martin en Infinity, kunnen we aan al uw verhuurbehoeften voldoen. Onze state-of-the-art uitrusting zorgt voor een superieure performance en geweldige geluids- en beeldkwaliteit op uw evenement.

Ons team van deskundige en enthousiaste professionals staat altijd klaar om u te ondersteunen en te adviseren bij het vinden van het juiste equipment en de beste oplossing voor uw specifieke behoefte. Bovendien bieden wij flexibele verhuuropties, zodat u altijd het juiste gear op de juiste tijd en op de juiste plaats heeft.

Laat Hulst Productions het technische werk voor u regelen, zodat u zich op het leuke werk kunt concentreren: het organiseren van een onvergetelijk evenement! Maar wees gerust, wij garanderen geen onvergetelijke grapjes tijdens onze verhuur, tenzij u daar specifiek om vraagt natuurlijk! Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze verhuurdiensten!